Мій улюблений осінній напій

Улюблений напій

Настала осінь тішить різноманіттям фарб. А ще це час, коли можна без особливих витрат і праці, підлікувати себе від найрізноманітніших хвороб.

Все цьому сприяє, поспіли червона і чорноплідна горобина, шипшина, калина, чорниця, бузина, журавлина і брусниця.

Кожна ягода, подарована нам природою, дуже корисна для зміцнення здоров’я. Майже про всі перераховані ягоди я писала, і Ви можете прочитати, приготувати рецепти для лікування.

Сьогодні моя розповідь про те, як я готую восени свій улюблений напій. Поки є така можливість, раджу, скористайтесь обов’язково. Чому напій є улюбленим? Напій універсальний, підійде для хворих, які страждають тиском, допоможе знизити зайву вагу, так як пригнічує непомірний апетит. Уповільнює процеси початківця атеросклерозу. В моєму улюбленому напої багато вітамінів. Для осені це важливо, тому що рятує від нежиті і простуди, зміцнює імунітет. Корисно вживати людям, схильним до серцево-судинним захворюванням.

Беремо 4 ст. ложки ягід горобини червоної, по 2 ст. ложки кукурудзяних рилець і горобини чорноплідної, 1 ст. ложку ягід чорниці, 1,5 ст. ложки кореня солодки голої. Змішуємо інгредієнти. Заливаємо літром води 2 ст. ложки суміші, доводимо до кипіння, і починаємо випарювати на повільному вогні до половини об’єму рідини. У мене виходить 0,5 літра улюбленого напою. Зливаю в термос, випиваю протягом дня невеликими ковтками.

Осінь – багата і улюблене багатьма час року, це сезон здоров’я. Поки є така можливість, спробуйте приготувати мій улюблений напій. А пити даний засіб рекомендується досить тривалий час, до місяця. Протипоказань не має і шкоди ніякої не буде.

А я Вам бажаю всіх життєвих благ!