Як приготувати смачну печінку

Як приготувати смачну печінку – з печінки можна приготувати безліч смачних і корисних страв. Про приготуванні печінки про це розповість ця стаття. Страви з печінки, рецептів безліч, в цій статті лише невелика добірка рецептів страв з печінки.

Пиріг з начинкою

Як приготувати смачну печінкуДля приготування потрібні такі продукти: 200 грам яловичої печінки, 1 склянку борошна, 1 яйце, половина склянки кефіру, 100 грам маргарину, половина столової ложки оцту, половина чайної ложки соди, стакан лечо, пакет чіпсів, 4 столові ложки сметани, мелений червоний перець.

  1. Натираємо на тертці маргарин, перемішуємо з борошном. Додаємо кефір, яйце і соду, погашену оцтом. Замішуємо тісто і ділимо на 2 частини. Прибираємо в холодильник на півгодини.
  2. Печінка смажимо на олії, після прокручуємо на м’ясорубці і змішати з лечо.
  3. Розкачуємо 2 коржа, викладаємо на деко, змащене маргарином і випікаємо півгодини в розігрітій духовці. температура 200 градусів.
  4. Випечений пиріжок кладемо на красиву тарілку, розподіляємо приготовану начинку і закриваємо 2 коржем. Прикрашаємо пиріг чіпсами і сметаною.Можна тим, хто любить гостре, посипати верх червоним меленим перцем. А замість лечо взяти відварений рис. Для цього рис відварюємо, змішуємо з печінкою і цибулею. Цибулю попередньо потрібно обсмажити, додаємо трохи майонезу і начинка готова.

Печеня з печінки

Як приготувати смачну печінкуДля приготування потрібні такі продукти: 300 грам яловичої печінки, 2 червоних яблука, 2 цибулини, зелень, 5 картоплин, сіль, перець, 2 столові майонезу.

  1. Картоплю очищаємо і нарізаємо великими шматками.
  2. Яблука шаткуємо часточками, попередньо видаливши насіння.
  3. нарізаємо Печінку шматочками, додаємо майонез , залишаємо на 10 хвилин.
  4. Очищену цибулину змішуємо з яблуками.
  5. На дно казана викладемо картоплю і трохи посолити.
  6. Печінка змішуємо з яблуками і цибулею. Викладаємо в казан на картоплю.
  7. Додаємо води. перець горошком і ставимо в духовку на 40 хвилин, температура 200 градусів.
  8. При подачі на стіл, викладаємо на красиву тарілку і прикрашаємо зеленню.

Бутерброди з паштетом

Як приготувати смачну печінкуДля приготування потрібні такі продукти: половина буханця хліба ( чорний або білий, кому як подобається), 200 грам свинячої печінки, 1 цибулина, 4 столові ложки майонезу, трохи зеленої цибулі. сіль, літр води, для прикраси-редис.

  1. Печінка миємо, ріжемо на невеликі шматки, відварюємо в солоній киплячій воді 10 хвилин на повільному вогні.
  2. Цибулину очищаємо, обсмажуємо на розігрітій сковорідці до золотистого кольору.
  3. Приготовані цибулю і печінку пропускаємо через м’ясорубку.
  4. Додаємо в це пюре майонез і ретельно збиваємо виделкою, посолити за смаком можна.
  5. Редису моєму, видаляємо бадилля і нарізаємо на тоненькі кружечки.
  6. Зелена цибуля моєму, сушимо паперовими серветками і дрібно нарізаємо.
  7. Хліб ріжемо на шматки, намазуємо паштетом, прикрашаємо редискою і зеленню. Подаємо на стіл.

Торт з печінки

Як приготувати смачну печінкуДля приготування потрібні такі продукти: 500 грам яловичої печінки, 200 грам макаронів (трубочки короткі), 2 яйця, 1 цибулина, плавлений сирок, 1 морквина, 4 столові ложки майонезу, сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком, лавровий лист,» зубчики часнику, 2 літра води. бульйонний овочевий, кубик.

  1. В киплячу солону воду викладаємо макарони, бульйонний овочевий, кубик, часник, лавровий лист. Варимо помішуючи, до готовності макаронів.
  2. Зварені макарони відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді, часник і лавровий лист прибираємо.
  3. Моркву і цибулю чистимо. ріжемо дрібно і обсмажуємо на розпеченій сковороді, змазаній рослинною олією. Після додаємо печінку. Смажимо безперервно помішуючи 5 хвилин.
  4. Приготовану печінка з овочами і плавлений сирок прокручуємо через м’ясорубку, додаємо яйця, солимо і перемішуємо.
  5. Кожну макаронину заповнюємо приготованим фаршем. Викладаємо на сковороду, змащену рослинним маслом у вигляді тортика.
  6. Залишок фаршу змішуємо з майонезом і обмазуємо торт з боків. Випікаємо в розігрітій духовці 10 хвилин при температурі 200 градусів. Прикрашаємо улюбленої зеленню і подаємо на стіл.

На сьогодні все. Тепер Ви знаєте, як приготувати смачну печінку, і зможете порадувати своїх близьких смачними стравами з печінки.Раджу прочитати: лимонний пиріг з пісочного тіста.