Доступні салати

Доступные салати – добірка салатів, які можна швидко приготувати.

Салат з редису

Для швидкого приготування цього салату нам знадобиться:

  • 200 грам редиски,
  • 200 грам червоного солодкого перцю,
  • 200 грам яловичої або свинячої печінки,
  • майонез, зелень, рослинне масло, сіль і перець за смаком

Салати

Моєму печінка, очищаємо від плівок, нарізаємо невеликими кубиками. Печінка обсмажуємо на рослинному маслі. Редис попередньо миємо, нарізаємо невеликими гуртками. Печінка з’єднуємо з редисом, додаємо мелений перець, сіль. Червоний солодкий перець нарізаємо кільцями. Також додаємо до печінки з редисом. Додаємо майонез, добре перемішуємо. Прикрашаємо Вашої улюбленої зеленню.

Салат з шинки і яєць

Необхідно:

борошно 1 склянку, яйце 1 штука, шинка 200 г, оцет 4 столових ложки, рослинна олія 6 столових ложок, помідори 2 шт., часник 1 зубок, паприка, невелика щіпка, сіль і зелена цибуля за смаком

Салати

В борошно і яйця додаємо 1 столову ложку води і солі замішують круте тісто. Тісто необхідно витримати 30 хвилин під вологою ганчіркою. Після цього тісто розкочують і нарізають тонкою локшиною. Локшина повинна трохи підсохнути.

Локшину необхідно відварити в солоній воді 10 хвилин, злити воду і охолодити. Після цього в локшину додають рослинне масло, оцет і зелений лук, дрібно нарубаний.

Помідори миємо, ошпарюємо окропом і знімаємо шкірочку, видаляємо насіння і плодоніжки. З шинки обрізається жир (краще брати шинку нежирних сортів). Шинка нарізається кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо.

Всі нарізані продукти змішуємо, додаємо паприку і сіль. Прикрашаємо по Вашому розсуду.

Вінегрет з гірчицею

Салати

Необхідні продукти:

3 варених яйця, шинка 300 г, ріпчаста цибуля – 1 середня головка, відварного картоплі 3 штуки середніх, середніх розмірів 1 відварений буряк, 150 грам рослинного масла, готова гірчиця, цукор, сіль і зелень на ваш смак і розсуд.

Приготування:

Буряки, картоплю, шинку нарізаємо скибочками, цибулю і яйця дрібно рубаємо. Приготовлені продукти перемішуємо і заправляємо гірчичною заправкою. Оформляємо красиво зеленню.

Салат з курагою

Салати

Необхідні продукти:

морква 500 грам, апельсин 1 штука, 200 грам кураги, мелені горіхи 100 г, сметана 20% жирності 200 грам, масло рослинне 1 столова ложка. цукор 1 їдальня ложка.

Приготування салату: Моркву миємо. чистимо і нарізаємо кубиками, додаємо 100 грам води, цукор і рослинне масло. Варимо до повної готовності.

Курагу відварюємо, охолоджуємо і ріжемо дрібно. Апельсин обливаємо окропом і нарізаємо разом з шкіркою кубиками. Всі підготовлені продукти з’єднайте. Сметану змішуємо з рубаними горіхами. Заправляємо приготовлені продукти.

Салат з квасолею і м’ясом

Салати

Продукти:

м’ясо 200 грам, варена квасоля 100 грам, цибуля ріпчаста 100 г, салат зелений 100 г, часник і рослинне масло 50 г, оливки без кісточок 50 грам, пекучий перець і сіль за смаком.

Приготування: дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі. Варене м’ясо нарізаємо кубиками. З’єднуємо квасолю, нарізану соломкою зелений салат, м’ясо, цибулю, додаємо перець. сіль і рубаний часник за смаком. Оформляємо салат оливками.

Китайський салат з моркви

Салати

Продукти:

цибуля ріпчаста 100 грам, морква 200 грам, відварений розсипчастий рис 200 грам, пастернак корінь 200 грам, рослинна олія 1 столова ложка.

Приготування: моркву. цибулю і пастернак дрібно шаткуємо. Приготовлені овочі обсмажуємо на рослинному маслі. Обсмажені овочі охолоджуємо і змішуємо з охолодженим відвареним рисом. Салат можна їсти як самостійне блюдо готове. Може подаватися як гарнір до м’яса або риби.

Трохи про салатах: пам’ятайте, що всі салати з сирих овочів потрібно заправляти тільки перед подачею.

Овочі для салатів обов’язково і необхідно охолоджувати, тільки після цього додавати в салат.

Якщо у Вас є свої рецепти смачних салатів, прошу Вас залишати свої коментарі та рецепти.

Здивуйте близьких і гостей смачним, простим, ніжним салатом, продукти доступні.